Udtalelser fra kunder


Plandent A/S

Se udtalelse i vedhæftede PDF dokument - tryk her.

Susanne, Nordsjælland

Hej Anders,

Jeg vil gerne sige tak for et godt stykke arbejde. Nemt at forstå og nemt at gå til. Det er virkelig dejligt. Jeg har ro i sindet nu i forhold til min pension. Dejligt med viden. Det gør tryg.

De bedste hilsner og tak fordi du tænkte på mig.

Susanne

Inger, Virum

Jeg har fået lavet en senioranalyse hos Anders og fået et rigtig godt billede af mine samlede pensions- og formueforhold og sammen har vi lavet en plan for hvilke pensioner jeg skal hæve først og hvordan. Det har givet mig ro og et godt overblik.

Speciallæge Henrik Anker Rex Rygaard

Jeg har modtaget uvildig rådgivning og fået udarbejdet en samlet økonomisk pensionsanalyse hos pensionsrådgiver Anders Valdemar Juhl i Uvildigraad.dk. Pensionsanalysen viser klart og tydeligt mig, hvordan jeg får taget hul på mine pensioner på bedste vis. Her har jeg fået anvist hvilke pensioner jeg skal spise og leve af først, og hvilke jeg med fordel kan afvente med at hæve. Pensionsplanen har givet mig et godt overblik over min samlede pensionsformue efter skat og afgift. Samtidig sikrer at jeg får størst udbytte af mine privat pensioner og offentlige ydelser. Jeg føler mig tryg og godt rustet til at følge planen, ligesom mine efterladte har fået et godt overblik over deres økonomiske situation, når jeg ej er mere på moder jord.

Jesper, Lyngby

Jeg har fået gennemgået hele min private pensionsplan og fået lagt flere af mine ordninger sammen for derved at spare administrationsomkostninger. Samlet set kommer jeg til at spare ca. 6.000 om året bare i administrations-omkostninger blot ved at flytte mine ordninger til forvaltning hos Nordnet

Ingelise, Hellerup

Pensioner og forsikringer har aldrig interesseret mig særlig meget, men nu fik jeg taget mig sammen og har fået et godt overblik over hvordan jeg er sikret hvis jeg skulle blive syg og samtidig fået et godt økonomisk indblik i hvordan jeg sikrer min alderdom bedst muligt til laveste omkostninger

Johanne, Virum

Jeg er ved at skulle gå på pension og har fået lavet en senioranalyse. Ved at få et bedre overblik og styr på hæverækkefølgen har det vist sig jeg kan optimere mine pensioner i rigtig hæverækkefølge og få en skattegevinst på 26.000 om året ved at følge Anders's råd.

Steen, advokat

Vi har valgt at skifte mægler til Anders gennem ForsikringsMæglerGruppen fordi han gav 100 pct. uvildig rådgivning hele vejen igennem. Samtidig har vi fået en besparelse på forsikringsdækningerne svarende til 3.800 kr. pr. medarbejder i gennemsnit pr. år! Denne besparelse tilskrives medarbejdernes opsparing hvert år og bliver til rigtig mange penge.

Lise, læge

Jeg har tidligere haft møde med Anders da han arbejdede for Lægernes Pensionskasse. Nu har jeg fået lavet en senioranalyse og derved fået en total gennemgang af hele min økonomi. Nu ved jeg hvad jeg skal fokusere på resten af min tid på arbejdsmarkedet inden pensionering. Jeg vil bruge alt mit overskud til at nedbringe min gæld i huset så jeg får en større økonomisk frihed når jeg går på pension.

Finn Altschuler, advokat (H)

Jeg har valgt at kontakte Anders Valdemar Juhl i Uvildigraad, idet jeg gennem flere år har kendt Anders som en professionel og kompetent forsikrings- og pensionsrådgiver og sammen har vi undervist flere gange på Lægeforeningens kurser. I en travl hverdag har jeg indtil nu ikke haft tid til at sætte mig ind i alle mine pensions- og forsikringsforhold, og derfor fandt jeg det meget relevant at kontakte Anders. Idet Anders er 100 pct. uafhængig rådgiver, og derved ikke modtager provisioner fra diverse selskaber og institutter, er jeg tryg ved  at de råd og anbefalinger,  jeg har fået fra ham, er de bedste. Anders har udarbejdet en samlet økonomisk analyse,  der har givet mig et klart overblik over min økonomiske situation efter skat og afgifter, når jeg  vælger at gå på pension. Jeg kan varmt anbefale dig at tage kontakt til Anders, og få drøftet dit aktuelle behov for uvildig økonomisk rådgivning.