Rådgivning til læger

Jeg, Anders Valdemar Juhl, har rådgivet læger siden 1994 om deres økonomiske forhold. Først som lægeassurandør i både Codan og Tryg og dernæst som medlemskonsulent i Lægernes Pensionskasse gennem 7 år. 

I løbet af den tid oplevede jeg et stigende behov for uvildig økonomisk rådgivning og en rådgivning som ikke kun omhandler forsikringer eller pensioner - men hele vejen rundt om økonomien.

Derfor valgte jeg i november 2011 at etablere mit eget rådgivningsfirma - Uvildigraad.dk - som i samarbejde med andre uafhængige finansielle rådgivere med rådgivningslicens fra Finanstilsynet yder uvildig økonomisk rådgivning der skaber overblik, gennemsigtighed og ikke mindst ro i maven. 

Skærmbillede_2016-05-31_kl._11.44.14.png

Vores rådgivning indeholder bl.a.:

* Pensionstjek - skabe overblik over hele pensionsformuen og sammensætningen heraf herunder sammenspillet med de offentlige ydelser. Alt for mange pensionsmidler står i dag uhensigtsmæssigt placeret for dig, og der kan spares mange omkostninger og gebyrer ved at få saneret i disse.

* Forsikringstjek - det giver rigtig god mening at få tjekket sine forsikringer min. hvert 3. år for at undgå over- eller underforsikring. Samtidig er der ofte mange penge spare ved at forhandle med forsikringsselskaberne.

* Banktjek - har du de optimale betingelser og forhold i din bank? En bank skal man forhandle med - ikke kun en gang  - men løbende for at sikre du ikke betaler for meget i rente og gebyrer.

* Realkreditlån - har du den rigtige sammensætning af lån i dit realkredit institut? Hvem overvåger dine lån? betaler du for meget i bidragssats? Skal du afvikle gæld frem for at betale ekstra ind til pension?

* Formueforvaltning - hvem forvalter dine penge? Hvor meget betaler du for denne forvaltning i synlige og ikke mindste skjulte omkostninger? Der er ofte rigtig mange penge at spare ved at finde alternative og langt billigere forvaltningsløsninger sammenlignet med dem banken tilbyder dig.

Bestil et gratis møde hos os nu ved at klikke her